MKD | македонски денарEUR | ЕвроGBP | БританскаUSD | САД долар
МакедонскиМакедонскиEnglishEnglish
Најави се | Регистрирај се
предмети0
најава за клиенти Сподели преку E-mail и лозинка на Вашата регистрација. Ја заборавивте вашата лозинка?

категории

Најпосетувани

Общи условия

Општи услови на ТВ маркет Бугарија ЕООД За односи со клиенти склучиле договор од далечина 1. Со овие Општи услови се определуваат редоследот роковите и условите на склучениот од далечина договор меѓу ТВ маркет Бугарија ЕООД и нејзините клиенти, како и сите други односи и спорови кои произлегуваат на овој договор. 2. Условите и условите се задолжителни за ТВ Пазар Бугарија Рибар и нејзините клиенти. Клиентите потврдуваат приемот и согласноста со Општите услови со потпис на купони за испорака, каде експлицитно е наведено што содржи пратката. Договорот се смета за склучен од денот на приемот на пратката. 3. Клиентот има право да се откаже во рок од четиринаесет работни дена од склучувањето на договорот со ТВ маркет Бугарија ЕООД, согласно Стандардните упатства за откажување од купување, и само во случаите кога производот не е користен и е во вид и количина , што не се разликува од производот и неговото оригинално пакување не е нарушено. Повратената парцела мора да биде придружена со купон за испорака. 4. Враќање на производот станува преку курирската компанија со која тој е добиен, за сметка на клиентот. За производи испратени на начин различен од горенаведеното, TV Market Bulgaria Ltd. не е одговорен. 5. При желба за откажување од договорот од страна на клиентот при положби различни од оние наведени во точка №3, клиентот поднесе писмена молба преку препорачано писмо или лично до: ТВ маркет Бугарија ЕООД на адреса: Варна, ул. "Страхил" № 43, кој мора да ги наведе причините и причините за барањето (датумот на поштенскиот жиг). 6. ТВ маркет Бугарија ЕООД гарантира враќање на платената од клиентот сума, без вредноста на курирската услуга за примање и враќање на производот само и единствено во случаите на извршување на т.№ 3 од Општите услови. Отплатата на износот платен од клиентот се врши со банкарски трансфер.